Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Η...κατάρα του Άαρον Ράμσεϊ: Όποτε σκοράρει κάποιος διάσημος πεθαίνει!

Απίστευτο και όμως αληθινό αυτό που συμβαίνει με τον ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ Άαρον Ράμσεϊ, ο οποίος όποτε σκοράρει κάποιος διάσημος χάνει τη ζωή του, με τελευταίο τον Πολ Γουόλκερ.

Η αρχή γίνεται στις 2 Μαΐου του 2011, ημέρα που πέθανε ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, με τον Ράμσει να έχει σκοράρει μία ημέρα νωρίτερα στο ντέρμπι απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στις 2 Οκτωβρίου 2011 ο άσσος των "κανονιέρηδων" βρίσκει πάλι δίχτυα απέναντι στην Τότεναμ. Τρεις μέρες αργότερα "φεύγει" απ' τη ζωή ο Στηβ Τζομπς.

19 Οκτωβρίου 2011 ο Ουαλός ποδοσφαιριστής σκοράρει απέναντι στη Μαρσείγ. Μια μέρα μετά ο Μουαμάρ Καντάφι σκοτώνεται από πυρά στη Λιβύη.

Στις 11 Φεβρουαρίου 2012 ο Ράμσει πετυχαίνει γκολ απέναντι στη Σάντερλαντ. Την ίδια μέρα ανακοινώνεται ο ξαφνικός θάνατος της Γουίτνεϊ Χιούστον.

Χθες δυστυχώς η κατάρα του Ράμσεϊ συνεχίστηκε, αφού σκόραρε (δύο φορές μάλιστα) απέναντι στην Κάρντιφ, με τον δημοφιλή ηθοποιό Πολ Γούολκερ να χάνει τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. "Φοβάμαι ότι την επόμενη φορά που θα σκοράρει τα πράγματα θα βγουν εκτός ελέγχου." είχε δηλώσει κάποιος οπαδός της Άρσεναλ. Μήπως να πάρουμε αυτήν την δήλωση στα σοβαρά;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου